Saturday, 17 December 2011

..…::::kini Ku Kembali::::…..

..…::::kini Ku Kembali::::…..

Setelah sekian lame aku a.k.a M.Zuehelmy tak bukak blog nie…. kini Ku Kembali
Actually aku nie student agi… high school at SMK tengku Mahmud form5 untuk taun nie…2011..hehehehe
SPM??
Alaa dah abish daaa un… ary 6/12ary tuh….
kini Ku Kembali pun ade sebab3 nye jgk..
Kan aku tgh holiday… so nak cakap bosan tu asew2 tak bosan agi kot.
coz mmg nk cuti pnjg pn.
So kini Ku Kembali??
Aku bosan duk umah… tv aku punyer kt umah
Aku punyer tv kt umah,, rosak…
 Rosak plk mse aku tgh last exam SPM…
Mmg elok benor laa ea mse aku tgh cuti2..
So,, mse cuti musim tengkujuh nie, aku ade buat some aktiviti2 yg telah dijalankan sejak7/12 ary tu..   nnti aku post dlm blog nie ea jadual aku seharian mse cuti…J
See u in next post..<3




p/s:                 kembali tp msih same,,
 msih jgk xde modal idea…heheh

No comments:

Post a Comment