Saturday, 17 December 2011

..…::::kini Ku Kembali::::…..

..…::::kini Ku Kembali::::…..

Setelah sekian lame aku a.k.a M.Zuehelmy tak bukak blog nie…. kini Ku Kembali
Actually aku nie student agi… high school at SMK tengku Mahmud form5 untuk taun nie…2011..hehehehe
SPM??
Alaa dah abish daaa un… ary 6/12ary tuh….
kini Ku Kembali pun ade sebab3 nye jgk..
Kan aku tgh holiday… so nak cakap bosan tu asew2 tak bosan agi kot.
coz mmg nk cuti pnjg pn.
So kini Ku Kembali??
Aku bosan duk umah… tv aku punyer kt umah
Aku punyer tv kt umah,, rosak…
 Rosak plk mse aku tgh last exam SPM…
Mmg elok benor laa ea mse aku tgh cuti2..
So,, mse cuti musim tengkujuh nie, aku ade buat some aktiviti2 yg telah dijalankan sejak7/12 ary tu..   nnti aku post dlm blog nie ea jadual aku seharian mse cuti…J
See u in next post..<3




p/s:                 kembali tp msih same,,
 msih jgk xde modal idea…heheh

Saturday, 25 June 2011

Cinta Tiga Suku

SINOPSIS CINTA 3 SUKU


‘SKETSA Perang’ di pertengahan jalan menjadi detik pertemuan pertama antara Minah Sewel dan Mamat Tiga Suku. Sejak itu, pertemuan demi pertemuan tercipta. Anehnya, setiap pertemuan dihiasi insiden perlanggaran.dihiasi insiden perlanggaran.

Iman merupakan seorang gadis comel yang nakal dan berperwatakan kasar atas dasar mahu melindungi diri lantaran pengalaman masa silam. Kehilangan abah tersayang menjadikan dia sebatang kara. Kebencian si ibu tiri menambah lara hidupnya lantas dia membawa diri ke kota. Kehadiran Suhaila dan Razif secara tidak dirancang membolehkan dia menumpang kasih dan sayang.


Seorang lelaki yg bernama Arie, pada pertemuannya dengan Iman menghadirkan seorang musuh dalam hidupnya. Si Minah Sewel! Sikap kasar dan mulut celopar gadis itu menimbulkan kejengkelan di hatinya. Tidak seperti kekasihnya yang manja dan pandai menggoda.Iman dan Arie tidak sehaluan. Seorang ke simpang kiri, seorang lagi ke selekoh kanan. Tetapi, haluan berbeza itu membawa mereka ke satu jalan lurus bernama keserasian. Namun tiada seorang pun menduga lorong yang sedang mereka lalui itu rupa-rupanya penuh dengan onak dan duri
Sebenar2 nyer,,, aq tak mnt sgt novel2..
nak2 novel yg CINTA jiwang2... ishhh...alergik aq...
TAPI nie novel bkper lop aq bce n hayati??
SAJE..
tu jer mmpu aq bgtaw... coz aq dgr2 dri kekwn aku novel nih best...
so aq pn join gak ah bace...huhu
agi pn gF kawan aq (pempuan) tuh suh gak bace untuk aq aplikasi untuk dia aq jgk untuk idup aq...

Thursday, 23 June 2011

who is MOHAMMAD ZUHELMY???

AsSalam...
first of all, aq nk ckp yg buat blog nie bkn ad pape pn....
aku buat c0z aq bohsan...haha
dan aq xde tmpt untuk luahkan...
sumeu xfaham aq... so aq buatlah blog nie...
agipun  aq bru dpt netbo0k free dri SKMM..
aper tu??
tu ialah Suruhanjaya Komunikasi n Multimedia Malaysia...
thanks alots...huhuhu
dan aq buat bl0g nie pn xde kene mengena nga awek aq..
eh2, aq ader awek ker??
bilew??
tu persoalan private tuh..
aq buat nie sajer2 jer...
nk buat tmpt untuk mengadu nmembuang prsan STRESS aq yg sentiasa ad... 
ANYTIME n ANYWHERE 
aq stress,,
Fuhh!!!!
alangkan indah nya hidup aq ini lau dpt SOMEone yg mmpu fhm aq...
adakah dunia nie tak adil???
isshh!!
tak ah...
aq redha, nie hanya cubaan untuk diriku nie...
Alhamdulillah...:)
u all will not know how am I...
huhuhu
these because NO ONE understand mylfie...



which way would U choose??
this also the main Question in myself..
:(

this pic khas buat dia sume...
this is show of my life that are lonely..